Advertisement
МНЕНИЯНОВИНИ

Кметът на Доспат Елин Радев: Не се притеснявам от проверки, ще се радвам да има още много

Не се притеснявам от проверки, а напротив, ще се радвам да има още много такива. Това заявява в позиция, изпратена до „Отзвук“, кметът на община Доспат Елин Радев. Тези атаки няма да ме пречупят, защото когато си вършиш работата, когато защитаваш интересите на гражданите и подаваш сигнали ставаш лош, декларира кметът. Изявлението на кмета на Доспат идва няколко дни след публикации в няколко медии, че в Доспат разследват бетоновия възел на „Сева 3” ЕООД, собственост на съпругата на кмета – Аида Радева, за неправомерно присъединяване към водопроводната мрежа.

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДОСПАТ,

Принуден съм в навечерието на празника на общината да направя настоящото изявление. То е продиктувано от пускането на много фалшиви новини и компромати срещу фирми на семейството ми. Във всички тези компромати прозира некомпетентността на служители на „ВиК“, които извършват проверки на самите себе си, установяват си грешки, направени от тях самите, но с желанието да ги припишат на други.

Подавали сме много сигнали за нерешени проблеми от страна на „ВиК“ и за несвършена работа от тяхна страна, която пряко рефлектира върху гражданите. Но след подаване на поредния сигнал, който публикувам, атаките зачестиха.

Заявявам, че не се притеснявам от проверки, а напротив, радвам се да има още много такива. Тези атаки няма да ме пречупят, защото когато си вършиш работата, когато защитаваш интересите на гражданите и подаваш сигнали ставаш лош. Заявявам също, че ще продължа да се боря и да отстоявам правата на гражданите, ще реагирам на проблемите, възникнали от „ВиК“.

С уважение, инж. Елин Радев – кмет на община Доспат

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!