Темида

Клошар вилнее в Смолян, напада жени посред бял ден

Клошар отива в ареста за нападение на млада жена. 58-годишният Никола Г. от Смолян за втори път в рамките на месец напада безпричинно смолянчани. След като излежа пет денонощия в ареста в края на август, мъжът отново влиза в „килията“ за хулиганство.

На 25 септември Никола, който обикновено обикаля улиците с куче и цветя, влиза в козметичен салон на ул. „Снежанка“ в областния град. Поискал да му дадат пари за кафе. 26-годишната козметичка му направила кафе. Никола излязъл навън, запалил цигара, но нещо му прищракало и нахлул в салона за красота. Започнал да псува, обижда и крещи, изритал с крак младата жена. Агресията му продължила до идването на полицията.

Мъжът за пореден път е наказан от съда за хулиганство. В сряда Окръжният съд потвърди решението на Районния съд, с което Никола Г. ще трябва да излежи 10 денонощия в ареста. Миналата година той прояви агресия срещу полицаи, през август т.г. наби жена пред блок до механа „Мечо ухо“. Тези, които го познават са убедени, че Никола има психично отклонение и докато не се вземат сериозни мерки, той няма да спре с агресията си.

Advertisement
Back to top button
Close
Close