ОБЯВИ

„Кеми Дизайн“ – производство на мебели с гарантирано качество на достъпни за българския пазар цени

Не правете компромиси с качеството, изберете достъпните цени! Ние от "Кеми Дизайн" ви предоставяме и двете!

Проектиране и производство на мебели от ПДЧ и МДФ.

„Кеми Дизайн“ ООД разработва самостоятелни проекти и уникални пространствени решения за вашия дом и офис, съобразени с вашите желания, в предпочитани от вас материали и цветова гама.

Със съвременното си оборудване, професионална техника и специалисти ние можем да отговорим на всички ваши изисквания относно дизайн, функционалност и качествено изпълнение в кратки срокове. Фирмата работи с качествени материали от водещи фирми в областта на мебелните технологии.

Фирма „Кеми Дизайн“ ООД. е създадена през 2005 г. в гр. Смолян. Тя е специализирала в проектирането и производството както на частни интериори – като къщи, апартаменти, вили и др., така и на обществени пространства – офиси, хотели, ресторанти, барове, магазини, училища и детски градини.

Имаме индивидуален процес на работа с всеки клиент. Търсим желаните от Вас стил, цветови решения и материали. Създаваме съдържание, продиктувано от вашия лайфстайл и скроено според вашите нужди. „Кеми Дизайн“ предлага продукти с гарантирано качество и произход, отговарящи на българските и европейските стандарти, и същевременно с това на достъпни за българския пазар цени.

За да бъде производството ни, както и предлаганите от нас продукти, на високо ниво, ние работим с утвърдени в качеството си партньори, които също са с водещи традиции в дизайна на мебели и продукти за обзавеждане. Съвместната работа ни дава възможност за създаване и предлагане на най-широка гама от продукти в нашия бранш. Партньорите ни са известни фирми в мебелното производство – „Роси“, „SALEX“,“Балкан Юг“,“Интериор-и“,“Eurolux“,“FAT“,“Tomson“,“Teka“,“Матраци Нани“ и др.

За контакти:
гр. Смолян, ул. “Хан Аспарух“ 4, e-mail: kemi_dizain@abv.bg;
тел.: 0898 650 941; 0899 192 597

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ!
Close
Back to top button
Close