Advertisement
ВИДЕО

Каскадите в Смолян и безхаберието на кмета Николай Мелемов

Гордостта на Смолян и мястото, където туристите и младоженците обичаха да се снимат за спомен – водните каскади заедно с паметника на Орфей и Евридика, днес са символ на безхаберното управление на кмета на Смолян Николай Мелемов по време на втория му мандат. За ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ няма нужда да се показва състоянието на крайни квартали и улици. ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ са само на няколко метра от кметския кабинет.

Advertisement

18 КОМЕНТАРА

 1. Зарко Зарко платен си ти Да качим ли снимки как беше в Смолян преди Мелемов кво са правиш на луд

     1. Как пък веднъж не показахте какво е направено, а то изобщо не е малко. Това не е независим сайт , а платени подлоги.

     2. Stavri Bokikov, кажете, ако обичате, какво е направено, а ние не сме го отразили. Интелигентните хора използват факти, а не обиди.

     3. Вестник Отзвук , аз съм напуснал Смолян преди 25 год., и всяка година си идвам минимум по два пъти и виждам как в последните години в Смолян се направиха страшно много подобрения. Вие много добре знаете колко много неща бяха възстановени и отремонтирани особено в сферата на спорта. Е това никой не може да го отрече, а то се случи благодарение на сегашния кмет. Всички знаем как предния кмет не направи и една чешма за да я запомним с нещо освен с обръчите от фирми на свой хора с , които се бе обградила и тежкото наследство което остави след себе си като финансово изражение. Не си мислете , че Смолянчани не виждат новия облик на Смолян, а демографската криза вече тегне като демоклев меч над цяла България. Моите деца израстнаха в много по богат край и въпреки това вече са в чужбина и не мислят за връщане. На всички ни е ясно , че ниското заплащане в Смолян , което се налага от картела на бизнеса прокужда не само младите но и по възрастните.

     4. Stavri Bokikov болницата улиците парковете блоковете училищата детските градини защо тях не покажите а за тях мълчите Мелемов е човек който малко съживи Смолян но с такива който само на инат не лесно да се работи колко проекта спряха само и само да спънат кмета

     5. В.Сашев, това ще бъде добре. Нека използваме факти, а не епитети. Снимките са чудесна възможност за изясняване на истината. С нетърпение очакваме вашите снимки.

     6. Вестник Отзвук Ми ходи са раскарай по Смолян и виж сам с очитеси кви снимки кви 5 лв

     7. Виктор Венциславов ало да бягаш да си играеш че имаш мнг ниска култура на въспитание

     8. Вестник Отзвук Kaskadite za zle, nikoi ne spori i kazva che te za hubovi. Hora tuk, vkluchitelno men im omrazna edno strano publikuvane SAMO na neshta koito za po zle, publikuvate taka s snimki drugi mesta i sravniavate 2011 s 2019. Imate siguren ogromen snimkov arhiv i po princip sami moje da sravniavate no narochno ne go pravate, sashtoto imate samo za cial da ne bude izbran Memelemov da ne da pokazvate vsichki strani.

 2. Водните каскади наистина са символа на Смолян, но ако г-н Мелемов не трябваше да плаща тежкото наследство оставено от предходното управлението , а именно проекта „Светлина“ от над 1 000 000 лева задължение, сега съм сигурна, че щяха не само да работят, но щяха да са и с по-добър дизайн.

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!