Местни избори '2019

Кандидатите на НОВОТО ВРЕМЕ измиха главната улица на Смолян, започват на чисто

„Започваме на чисто!” С това мото тази сутрин кандидатът за кмет на общината Кирил Хаджихристев и кандидатите за съветници от местната коалиция „НОВОТО ВРЕМЕ“ почистиха и измиха пешеходната зона на Стария център на Смолян.

„През идващия месец ще се изговорят много думи. Ние решихме да започнем с дела. Събрахме се, за да демонстрираме нашия ангажимент да създадем собствено звено за чистота към Община Смолян в първите дни на нашето управление”, заяви Кирил Хаджихристев. Като общински съветници ние искахме многократно кметът на общината да преразгледа договора за чистота с фирма „Титан-Клинър”, но той непрекъснато ни отговаряше, че договорите са за това, за да се изпълняват“, добави той. Преди броени дни бившият кмет Николай Мелемов заяви, че не е възожно да се мие по-често главната улица на областния град. Но лесно може да се види, че едно малко усилие е достатъчно и създава усещането за свежест в ежедневието на смолянчани”, каза още Хаджихристев.

Кандидатите на НОВОТО ВРЕМЕ изметоха пешеходната зона, а след тях осигурена от местната коалиция цистерна я изми

„Ние направихме за 1 час това, което Общината твърди, че не може да направи веднъж на шест месеца. И никой не бива да лъже повече хората, че решаването на проблемите с чистотата на града е нещо, което създава финансови трусове в бюджета. Грехота е трудолюбивите хора на този хубав град да бъдат заблуждавани, че местната власт не може да си свърши работата, за да живеем в по-чист и приветлив град”, казаха от „НОВОТО ВРЕМЕ“.

Чистенето и миенето започна в 6.00 часа сутринта и приключи преди 8.00 часа

Днес от 18.00 часа „НОВОТО ВРЕМЕ“ открива предизборната си кампания с концерт и представяне на кандидатите си на почистения център на града.

Пресцентър на МК „Новото време“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Advertisement
Back to top button
Close
Close
Close