Инциденти

Камера е заснела последните минути от живота на 16-годишния Кристиян

Разследването за смъртта на 16-годишния Кристиян Младенов продължава. Момчето от Триград падна от 100-метрова скала малко след като удари с колата група туристи.

„Очаква се да стане съдебно-медицинската експертиза, след което ще бъде назначена съдебно психиатрична послесмъртна“, коментираха от Окръжна прокуратура. Вещите лица ще трябва да изследват поведението на момчето преди смъртта му. Има записи от камера, която е заснела последните минути от живота на Кристиян.

Две прокуратури – районната в Девин и окръжната в Смолян, разследват трагичния инцидент, довел до загубата на един човешки живот. Образувани са две досъдебни производства – за катастрофата, при която пострадаха четирима туристи, и за смъртта на 16-годишното момче.

Трагедията се разигра през нощта срещу 9 юли. Излизайки от завой, автомобилът „Ауди А6” се врязва в пешеходци. Момчето в паника слиза от колата и тръгва към гората. По път изхвърля телефона си. За щастие няма убити при катастрофата, но Кристиян така и не разбира за това. Две седмици по-късно тялото на момчето е открито на около стотина метра от изхода на „Дяволското гърло” и на 500 метра от последния хотел в Триград.

Advertisement
Абонамент за видео канала на "Отзвук" в Youtube. Безплатно е! Очакват ви над 100 видеа!
Back to top button
Close
Close
Close