Advertisement
НОВИНИ

Камбарев: Битката за Смолян ще е между ГЕРБ и ПП-ДБ

Проблемите в община Смолян са ясни и се задълбочават с годините. Обезлюдяването и липсата на работни места са основното, с което се сблъсква регионът. Населението е застаряващо, а раждаемостта – ниска. Това заяви Михал Камбарев в интервю пред banker.bg.

Народният представител от ПП-ДБ смята, че разединението в ГЕРБ е налице, тъй като Николай Мелемов потенциално би се кандидатирал за своя четвърти мандат, а това не е одобрявано от голяма част от населението.

Социологическо проучване, проведено на местно ниво, потвърждава това твърдение, тъй като данните сочат, че голямата битка за община Смолян ще бъде между ГЕРБ и коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“.

Камбарев посочи отчетливи за “Модела ГЕРБ” казуси, с които се сблъсква градът, един от които е този с емблематичния Планетариум. Той не работи от години, а липсата на информация и прозрачност по въпроса доказват неправомерността на спечелената за ремонта му обществена поръчка.

Камбарев напомни, че Николай Мелемов има наложени две глоби от Министерство на електронното управление, защото не се отнася отговорно към публичните финанси на Общината.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!