Advertisement
СЪВЕТИ

Какво трябва да знаем при избор на мъжко палто

Мъжки Палта от TEODORВсе по-често виждаме елегантно облечени мъже, които видимо държат на външния си вид. Тенденцията се очертава да се задържи и през 2022 година, когато на фокус са дрехите със стилен дизайн, неподвластен на времето и приумиците на модата. Зимните мъжки палта ще продължават да са предпочитаната дреха, като вталените модели и тези от кашмир ще се избират с още по-голямо предимство. Могат да се открият в много онлайн магазини, където са налични български марки с топ качество. 

Предпочитана дреха ли са мъжките палта 

За вълнените якета се говори, че са по-скоро официални, отколкото ежедневни, защото имат обран силует и се носят предимно с елегантни обувки и дрехи. Съвременната мода обаче сочи друго – все повече господа залагат на дръзки комбинации и не се притесняват да комбинират връхни дрехи, които имат бизнес визия, със спортни обувки. По този начин внасят еклектика и непосредственост в стайлинга. 

Причината мъжките палта да са толкова предпочитани се крие в тяхното красиво изпълнение и стилна препратка към най-новите трендове към днешна дата. Определят се като добро решение, защото са много удобни за носене, лесно се съчетават с други облекла, а и прилягат на всеки мъж, без значение от неговото телосложение. 

С какво се съчетават 

Мъжките палта, които са с един или два реда копчета, са перфектната модна заявка, която има потенциала да предизвика фурор сред хората. Когато се носят със самочувствие и с правилните допълнения, тяхната красота се разгръща на 100%. Ето с какво могат да бъдат комбинирани: 

  • с класическо дънки в индиго – всеки мъж трябва да има поне един чифт от тях в шкафа с дрехи, защото са идеалното допълнение към марковото яке; 
  • с прав панталон – работата в офис изисква носенето на подобно облекло, за което няма по-добър завършек от сакото и стилната връхна дреха с елегантна кройка; 
  • с кожени и спортно-елегантни обувки – и двата модела подхождат на мъжкото палто, което не би изглеждало особено добре, ако не се комбинира с правилните обувки. 

Вариантите за съчетаване на мъжките палта с останалото съдържание в гардероба не са никак малко. Техните по-строги линии не поставят никакви ограничения и пречки пред желанието ни да изглеждаме безупречно в ежедневието си – стилният почерк на този вид връхни дрехи се придържа напълно към концепцията за бизнес излъчване, но същевременно не ни лишават и от задължителния комфорт и свобода на движение. 

Как да изберем подходящ модел 

В този случай обърнете внимание на кройката, тъканите, размерите и цвета. Ниските мъже е препоръчително да заложат на по-късите модели, а по-високите – на дългите. Начинът на закопчаване на мъжкото палто е също важен детайл, на който трябва да спрете вниманието си – с цип, с един или два реда копчета, с катарами и др.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!