ПЛАТЕНИ ПУБЛИКАЦИИ

Как се става професионален покер играч?

Покерът днес се играе, както от начинаещи, така и от напреднали. Това е вечната игра с карти, която може да бъде много доходоносна, ако играчите имат нюх и бистър поглед върху случващото се. За да станете истински професионалисти в покера, обаче трябва да вложите много старания. Добро познаване на правилата на играта, математически способности, психология и правилно управление на касата, са само малка част от изискванията, за да бъдете сред най-добрите. По-долу ще Ви дадем някои съвети относно това, как се става опитен покер игра и как да печелите.

Какви са стъпките към професионалния покер?

В миналото покерът минаваше през участие в покер залите. Днес нещата са малко по-различни, тъй като настоящите играчи могат да залагат на онлайн покер, в който има турнири за начинаещи  и напреднали. На разположение са сайтове, които предлагат покер състезания без входна такса, където всеки може да опита късмета си, както и да се развие в голямата игра в бъдеще време.

Имайте предвид, че ако сте нови в покера, то 10 – 20 долара Ви стигат да стартирате. Разбира се, можете да започнете и с по-малко средства, но това крие риск от бързото им изхарчване. Играчите могат да участват и на индивидуални маси, където минималния залог е 0.10$ – 0.20$, което е едно добро начало. Обикновено ниските залози на индивидуалните игри предполагат и по-ниско ниво на опонентите. Големите покер турнири изискват далеч по-високи такси за вход и участие.

След като се запознаете с покер правилата, можете да преминете към същинската игра. Предлагаме да се ориентирате към фрийрол турнирите, защото те са освободени от вход, а наградните фондове варират от 10 до 1000 евро. Добре е да знаете и на какви покер игри да залагате, като на ваше разположение са класически покер, тексаски покер, карибски покер и други. Това ще бъде вашето ознаменуване като играч, а по-късно можете да се развиете.

Ден – след – ден Вие ще се усъвършенства в покера и ще ставате по-добри по метода – проба / грешка. Разбира се, не бива да си правите прекалени експерименти инвестирайки много пари, тъй като това е хазарт и нищо чудно в най-скоро време да започнете да търсите пари на заем, защото сте проиграли всичко на покер. Нещата се случват постепенно, с воля, желания и сдържаност.

Основни съвети за покер играчите

На първо място ще се обърнем към тези, които обичат да си пийват алкохолни напитки по време на игра на покер. Не го правете. Алкохолът влияе пряко на психиката Ви, а това може да се укаже пагубно за вашите решения, когато излезете срещу опонентите си. Много по-добре е да бъдете трезви и да наблюдавате действията на останалите играчи. Желателно е да разпознавате техните блъфове и да прогнозирате ходовете им. Само по този начин можете да постигнете краен успех.

Винаги имайте едно на ум и изберете точния момент да спрете. Тъгата, ядовете и депресията могат да имат отрицателен ефект относно представянето Ви на покер масата. Ето защо, е добре да знаете, кога да кажете „аз бях дотук“ и просто да преустановите участието си в покер играта, независимо дали залагате онлайн или на живо в игрална зала.

Това са все важни напътствия, които ще Ви направят професионален покер играч с времето. Разбира се, трябва да прегорите, за да се почувствате сигурни в залозите на покер и Ви предстои много работа, докато постигнете целите си. Ние Ви пожелаваме много успехи и щастливи мигове.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close