Advertisement
СЪВЕТИ

Как се глади мъжки панталон

Въпросът, които сигурно Ви изниква в първия момент е – с ръб ли трябва да го изгладя или без? Е и в двата случая, трябва преди това да се запознаете какви са модните тенденциите при избора на мъжки панталони или дънки. Мъж в елегантна дреха винаги би изглеждал интригуващо и представително. Но преди да избързате да излезете на среща с подобен тоалет, трябва да се запознаете с някои особености. Лесно можете да изгладите панталон, въпреки че може би изглежда прецизна и пипкава работа, но това далеч не е така. Просто трябва да се придържате към тези кратки правила.

Как да изгладим панталон

Преди да пристъпите към действие, трябва да погледнете етикета, за да видите колко силна трябва да е Вашата ютия. След това идва същинската част, а именно – обърнете го на обратно и изгладете първо горната част, след което обърнете внимание на колана и джобовете. Хоп, ето че стигнахме и до същината, ръбът – за да го постигнете, трябва да подравните вътрешния и външния ръб и да опънете крачола, след това внимателно да обърнете настрани и да изгладите по дължина, можете да използвате карфици, ако това Ви затруднява.

Какъв е правилният избор

Кои са най-важните особености при избора на мъжки панталони, и защо трябва да сте запознати с актуалните модни тенденции? Стил, мода, физика, цвят – не малко са критериите. Именно затова онлайн магазинът ни е тук – за да помага с тези толкова прости на пръв поглед изисквания.

  • Вид. Тесни или широки, дълги тип “карго” – ако ще излизате на среща с нова девойка, заложете на по-широките мъжки дънки с джобове, така няма да изглеждате твърде ангажиращо, разбира се ако събитието позволява. Ако пък трябва да сте официални, можете да извадите тежката артилерия и да сте с елегантен вариант, точно в крак с модните тенденции;
  • И като заговорихме за мъжки стил, той също не отстъпва. Летният сезон предлага много варианти да изпъкнете. Облечете къси ленени мъжки панталони с подходящи обувки и риза и ще съберете погледите;
  • Физика – панталоните, подхождащи на почти всекиго са тези с права кройка, с която ще изглеждат добре мъже със среден ръст;
  • Цвят – ключов елемент е да умеете да съчетавате цветовете, можете да си помогнете с това, какъв е настоящият сезон. Ако е лято, то тогава обличайте по-светли и топли цветове, и обратно на това, зимата – по-тъмни.

Бъдете смели да експериментирате! Стилът не е въпрос само на познания, но и на усещане. Изберете мъжки спортни и елегантни дрехи втора употреба от онлайн магазин Мания, където има за всекиго по неща на супер цени.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!