Advertisement
СЪВЕТИ

Как да се обличате според типа на тялото си?

Начинът на обличане е отражение на личността ви. Начинът, по който се представяте пред света, говори много за това кои сте и как искате да ви възприемат. Изборът на облекло може да бъде мощен инструмент за изразяване на вашата идентичност, а типът на тялото ви е основен фактор за определяне на стиловете, които са най-привлекателни и подходящи за вас. В този материал ще разгледаме как различните типове тяло могат да повлияят на начина, по който се обличате, и видовете дрехи от традиционна мода до дамски макси дрехи в големи размери, които ще ви помогнат да изглеждате по най-добрия начин.

Вероятно винаги сте смятали, че дрехите ви не ви отиват. Сега трябва да започнете да се обличате според типа на тялото си!

Различните типове тяло могат да повлияят на това кои видове дрехи изглеждат най-добре на човека. Например човек с крушовидна форма може да избягва да носи дрехи, които са твърде тесни около ханша и бедрата, тъй като това може да подчертае проблемната област. И обратното, човек с форма на ябълка може да избере дрехи, които са по-свободни около средата. Разбира се, това са обобщения и винаги има изключения от правилото. В крайна сметка най-добрият начин да разберете какво ви отива, е да експериментирате с различни стилове и да видите какво ви кара да се чувствате най-уверени.

Ако се чудите как да се обличате според вашия тип тяло, ще ви олекне, ако разберете, че сте попаднали на правилното място, защото ние сме тук, за да ви помогнем. В тази статия ще получите задълбочена информация за различните типове тяло, както и съвети как да се обличате за всеки един от тях. Наясно сме, че е възможно да намерите идеалните маркови мъжки дрехи онлайн по време на пазаруване и да ги поръчате. След като пристигне доставката и пробвате артикулите да осъзнаете, че те не ви стои добре и след това да се разочаровате. Нека сега ви информираме, че липсата на познания за различните типове тела е довела до вашето разочарование. Разголването на мечтания тоалет става реалност веднага щом се чувствате напълно комфортно със собствения си тип тяло. Познаването на различните типове и определянето на това какъв тип тяло сте, е от решаващо значение, затова направете своето проучване. Ето защо, ако искате да научите за себе си, превъртете надолу и прочетете тази статия.

Мерки за това как да определите формата на тялото си

Различните типове тяло могат да повлияят на това кои видове дрехи изглеждат най-добре на човека. Например човек с крушовидна форма може да избягва да носи дрехи, които са твърде тесни около ханша и бедрата, тъй като това може да подчертае проблемната област. И обратното, човек с форма на ябълка може да избере дрехи, които са по-свободни около средата. Разбира се, това са обобщения и винаги има изключения от правилото. В крайна сметка най-добрият начин да разберете какво ви отива, е да експериментирате с различни стилове и да видите какво ви кара да се чувствате най-уверени. Не е за подценяване и аксесоарите, които ще добавите към вашата модна визия, защото например една ръчно изработена брошка може тотално да промени цялостният ви аутфит.

Вашият тип тяло, който ще обсъдим след малко, може да се определи по силуета на тялото ви. Но точно толкова, колкото е изключително важно да разберете типа на тялото си, също така е изключително важно първо да познавате точните си размери.

  • Рамене

Тъй като може да е предизвикателство да задържите измервателната лента на място, докато висите, измерването на раменете може да е предизвикателство. Ако някой е наблизо, нека ви помогне поне в тази част. Започнете от върха на рамото (от която страна предпочитате), обърнете се на другата страна и продължете, докато краят отново срещне върха на рамото. Имайте предвид, че рамото трябва да е много близо до мястото, където е поставена лентата. След това можете да определите колко широко е рамото ви в най-широката му точка.

  • Бюст

Преди да извършите това действие, застанете изправени. Трябва да се измери най-голямата част от бюста ви. Единият край на лентата трябва да бъде поставен в областта, където е най-пълен, а другият край трябва да бъде увит обратно до началната точка изпод раменете ви. Мярката на бюста ви вече е известна. Тя трябва да се придържа към гърдите ви от край до край; избягвайте лентата да мачка гърдите ви.

  • Талия

Избягвайте да придърпвате или да свивате корема си. Постарайте се да поддържате права стойка. Естествената ви талия започва от най-тънката част на талията ви, която се намира над пъпа и под ребрата. Като се наведете настрани, също можете да откриете талията си. Линията на талията е областта, от която се навеждаме.

Връщайки се на мястото, откъдето започнахте, увийте лентата около средната част на тялото си. Запишете си и този номер, ако често носите дрехи под пъпа си.

  • Бедра

Размерът на бедрата може да се определи, като се направи измерване около най-пълната част на седалището. Вземете го от гърба към другия хълбок, като започнете от едната страна на бедрото. Към началото върнете действието. Уверете се, че лентата е хоризонтална по време на цялото упражнение, като го изпълнявате пред огледало.

Как да разбера какъв тип тяло съм и как да се обличам спрямо него?

Очертанията на вашата структура могат да се разглеждат като вашия тип тяло. Така че познаването на типа на тялото ви помага да планирате гардероба си и да направите необходимите корекции, за да го направите по-съобразен с личния си стил. Целта е да гарантираме, че роклите, които избираме, прилягат красиво, пропорционално или в съответствие с пропорциите на тялото ви и подчертават чертите ви за още по-добре изглеждащ силует. Частите на тялото ви, а не височината, телосложението или това дали сте с извивки или стройни, например, определят типа ви. Трябва да разгледаме по-подробно този въпрос, защото, въпреки че (нашите тела) почти всички имат сходна форма, те се класифицират в по-големи категории.

Изборът на подходящо облекло зависи от много фактори, а един от най-важните е типът на тялото. Различните типове тяло изискват различни стилове облекло. Когато става дума за мода, не всички стилове са еднакви. Различните типове тяло могат да повлияят на начина, по който определени дрехи изглеждат върху вас. Например човек с крушовидна форма на тялото може да избягва тесните дрехи, тъй като те могат да подчертаят бедрата и ханша. От друга страна, човек с тяло с форма на пясъчен часовник може да се справи с различни стилове, включително с прилепнали дрехи.

Познаването на вашия тип тяло и на това кои стилове ви стоят най-добре може да ви помогне да се възползвате максимално от гардероба си. Всичко е въпрос на познаване на вашия тип тяло и обличане в съответствие с него.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!