Advertisement
НОВИНИ

Къде да е градският парк на Смолян ще проучва комисия начело с Ивайло Турналиев

На заседанието на Общински съвет – Смолян, проведено на 9-ти февруари, бе гласувано и прието предложението за създаване на временна комисия, която ще обсъди възможностите за създаване на градски парк в Смолян.

Инициативата за създаване на комисията дойде от общинския съветник Ивайло Турналиев, който предложи решение за създаване на парк, който да отговаря на нуждите на жителите и гостите на града за обособено пространство за отдих и развлечения.

“Създаването на временната комисия си поставя преди всичко една основна цел, а именно да постави пред общинската администрация и пред обществеността на Смолян, като цел номер едно в благоустройството на града ни, създаване на истински градски парк. Това е дефицит в нашия град. Не смятам, че има друг град в страната ни от този калибър като население, който да не разполага с градски парк.” заяви на заседанието Ивайло Турналиев.

“Целта на комисията на първо място е да събере мнения на експерти от общината и да ги обобщи, така че да се открои най-подходящата локация.” допълни той.

За председател на комисията беше избран общинският съветник Ивайло Турналиев, който внесе предложението за решение.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!