Читателски

Изразявам възмущението си от цензурата на Мелемов

Очевидно кметът Мелемов е решил да последва своя патрон Бойко Борисов. Борисов се освободи от критици като Люба Кулезич и Сашо Диков. Настоявал е да се очисти медийното пространство и от проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов, авторите на сайта „Бивол“ и др. Добре е и двамата да знаят, че в тяхното обкръжение има и честни хора, които изнасят информация за намеренията им! Ще ми се кметът Мелемов да прояви здрав разум и дипломатичност и да се откаже от тези си намерения.
В момента съм организирал подписка в ЗАЩИТА НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО и срещу този опит с престъпен характер.

Вестник „Отзвук“ бе и е единствен обективен коректив на властта в областта ни. Той е и добрият и честен посредник между граждани с граждани, граждани и власт, отразяването на културни мероприятия, новини.

Г-н Мелемов, независимо от възрастта ми ще си позволя предупреждение към Вас, при това добронамерено. Не предизвиквайте съдбата! Расте в града и селата обществено недоволство срещу Вас и Вашето управление. Пазете се! Пазете се от ефекта на снежната топка, която може да предизвика лавина и да помете и Вас, и Борисов, и борисовщината!

Анастас Барбов, с. Левочево

Advertisement
Back to top button
Close