Advertisement
НОВИНИ

Избраният за депутат от област Смолян Кристиан Карабельов от „Величие“ се отказа.

Избраният за депутат от област Смолян Кристиан Карабельов от „Величие“ се отказа. Това сочи решение на Централна избирателна комисия, публикувано на сайта.
В него се посочва, че е постъпило е заявление с от Кристиан Малинов Карабельов – регистриран кандидат за народен представител от кандидатската листа на партия „Величие“ в Двадесет и втори изборен район – Смолянски, с което иска да не бъде обявен за избран за народен представител от кандидатската листа на партия „Величие“.
С Решение № 3476-НС от 13.06.2024 г. Кристиан Малинов Карабельов е обявен в списък А на кандидатската листа на партия „Величие“ в Двадесет и втори изборен район – Смолянски. Подаденото заявление следва да се счита като заявление от Кристиан Малинов Карабельов да бъде заличен от обявения списък А и да не бъде обявен за избран за народен представител.
Въз основа на подаденото заявление от Кристиан Малинов Карабельов, с решение на ЦИК то е заличен от списък А на листата на „Величие“.

Лариса Савова

Следващата в листата е Лариса Борисова Савова. Тя е и втора по преференции от партийната листа. На профила си във Фейсбук тя е обявила, че е от Чепеларе и живее в Дубай. Хора от родния и град, които я познават споделят, че Лариса Савова от доста години е работила в Дубай като мениджър на авиокомпания, но се прибрала в родния си град и очаква дете.
Дали тя ще стане депутат в Петдесетото Народно събрание предстои да стане ясно тепърва.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!