ГОРЕЩА ТЕМА

„Хроновски“ ще тества всичките си 750 служители в Смолян за Covid-19

Лабораторията на Университетска болница „Пълмед“ – Пловдив, ще изследва за инфекция с Covid-19 всички служители на предприятието за автомобилни части „Хроновски“ в град Смолян. Тестовете на 750-те, наети от компанията работници, започват утре и са по инициатива и за сметка на работодателя.

Решението да бъдат тестван целият колектив с PCR  бе взето днес непосредствено след като стана ясно, че петима служители на фирмата са с положителна проба за коронавирус. То е продиктувано от ангажимента ни да поставяме здравето и спокойствието на нашите служители и техните семейства на първо място, заявяват от „Хроновски“.

 

Advertisement

4 КОМЕНТАРА

  1. Браво, такива трябва да са всички фирми, това показва грижа за работещите, браво още веднъж

  2. След като се заразиха 20% от състава, но официалните резултати са крият, след като хаоса и липсата на управление вътре показваtрезултат – започват тестове! Браво, горките работници! Живи и здравеи да са!

  3. От 750 души са тествани само 200,което е близо около 1/4 от всички работещи. Колкото по-рано се извършат всички тестове – толкова по-бързо ще бъдат отделени и карантинирани заразените работници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close
Close