ОТ СТРАНАТАПолитика

Христо Иванов: Борисов е изгубил връзка с реалността, време му е за почивка

Трябва да има предсрочни избори, това управление трябва да бъде сменено. Готови сме за тези предсрочни избори, гражданите са готови за тези предсрочни избори, заяви в сутрешния блок на БНТ съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

„Г-н Борисов е изпаднал в една много тежка загуба на връзка с реалността. Живее в някакъв конспиративен свят, време му е за почивка очевидно“, заяви Иванов.

Как ще се развие тази вълна от протести, не мога да кажа, но на улицата излизат хора, които не са част от обичайните политизирани групи граждани. Излизат хора, които са представители на най-различни бизнеси, които вече виждат в следващата зима един изключително труден период за себе си и които търсят отговор на това как България може да се върне на траекторията на растеж и просперитет, каза съпредседателят на „Демократична България“.

Лидерът на „Демократична България“ Христо Иванов поиска в студиото на Българската национална телевизия (БНТ) оставката на генералния директор на телевизията Емил Кошлуков.

Според него „социологията в България е част от пропагандата на правителството и на управляващите, която е обхванала и медиите, включително и БНТ“.

Advertisement

2 КОМЕНТАРА

  1. Ей, ама как ми се искаше това да го каже Христо Иванов преди 5 години като беше министър на финансите на Борисов. Да го видя как щеше да му стиска при положение, че се криеше тогава като лалугер от него. А след скандалите и кашите, които забърка избяга с 300 от кабинета, за да не му повдигат обвинение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close
Close