Advertisement
ПОЛИЦЕЙСКА ХРОНИКАНОВИНИ

Двама пострадаха при сблъсък на три коли (обновена)

Вчера в края на деня, около 17.30 ч. по пътя Смолян – Пампорово 60-годишен хасковлия, карайки след 43-годишен смолянчанин, се блъска в него. Мястото на произшествието е посетено от екип на пътна полиция. Униформените установили, че причината за инцидента е неспазването на дистанция, съгласно Закона за движение по пътищата.

Вследствие на удара и двамата водачи са леко ранени. Оказана им е медицинска помощ в МБАЛ – Смолян, след което и двамата са освободени за домашно лечение. И двамата шофьори са били с обезопасителни колани. Органите на реда са взели отношение съгласно Закона за движение по пътищата, съобщиха от МВР.

Тази вечер (б.р. 15.08.) в редакцията на „Отзвук.БГ“ се обади единият от участниците в ПТП-то и уточни, че колите в пътния инцидент са били три. След като той бил ударен от автомобила, движещ се зад него, неговата кола отскочила напред и блъснала колата пред него.

Автомобилът, предизвикал пътния инцидент, е с най-големи материални щети. Актове са съставени на двамата водачи – предизвикалият инцидента, и този, който е бил в средата, каза участникът в ПТП-то. Според него информацията, подадена в бюлетина на МВР, е некоректна и непълна.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!