НОВИНИПолитика

Хасан Азис: Ферад Емин е естественият избор за кмет на община Баните

„В България от всички политически политически партии, които са на политическата сцена, единствено и само Движението за права и свободи има реалните, пълните ангажименти към най-малките населени места.“

Това заяви днес кметът на Кърджали и зам.-председател на ДПС Хасан Азис на предизборна среща на кандидата за кмет на община Баните Ферад Емин в село Малка Арда. „За мен тази среща е много позната, много приятна, но и много лесна от гледна точка на това ние да говорим за нашия кандидат.“ – подчерта Азис опита Ферад Емин, който в продължение на 17 години е заместник-кмет на Баните.

„Извинявайте, аз имам усещането, че присъствам на една работна среща на кмета на общината с населението. Изборът, който има Баните в момента е естественият и разумният избор. Всеки друг избор е политически. Хората на Баните трябва да покажат своя разум, мъдрост. Вие имате готов кмет. Ако сега търсите кмет, който да обикаля улиците, да се запознава с хората, да се запознава с проблемите, извинявайте – този избор не е естествен. Той няма как да ви излъже, 18 години той работи за вас, вие го познавате.“ – каза още кметът на Кърджали и припомни, че инвестициите в улици, тротоари и водопроводи в селото са се случили, когато ДПС е било на власт.

„Въпросът е: Кой освен Движението за права и свободи в Малка Арда направи инвестиция? Ние искаме вашата подкрепа на база на свършена работа. Какво другите направиха? Другите само обещаха.“ – заключи той.

В моята програма на първо място е предвидено гражданите да участват в управлението на община Баните, за да може ние съвместно да изградим приоритетите на населеното място и на общината, заяви Ферад Емин. За своя главна задача за развитието на икономиката той определи отварянето на пътните артерии: Момчиловци – Баните, Ардино – Баните, Асеновград – Загражден, Дрянка – Мадан. Кандидат-кметът подчерта, че ще осигури средства в общинския бюджет, за да да може на 100% уязвимите групи от хора да получат грижи и топъл обяд.

В едночасовата дискусия с много въпроси и гражданска активност участваха депутатът Хайри Садъков и председателят на младежката организация на ДПС в Смолян арх. Шебан Билянов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close