Парламентарни избори '2021

Хайри Садъков, ДПС: Моделът на управление на ДПС е доказан в над 46 общини в страната, той може да се пренесе и на национално ниво

Моделът на управление на ДПС е доказан в над 46 общини в страната, той спокойно може да се пренесе на национално ниво, категоричен бе народният представител на ДПС от 22-ри Многомандатен избирателен район Хайри Садъков на среща с жителите на село Загражден, общ. Баните.

„Общините управлявани от ДПС се отличават. Те са обновени, там не се говори за лоша инфраструктура, дават се за пример“, добави още кандидат-народният представител на ДПС.

Той припомни, че Зелената сделка предлага нови възможности и развитие на икономиката. „Къде, ако не в планината има по-добри условия за чист въздух, чиста вода, чиста енергия“, допълни Съдъков. На предизборната среща присъстваха още инж. Диляна Кашокова – кандидат за народен представител от листата на ДПС в Смолян и общинският председател на ДПС – Баните Ферад Емин.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Advertisement

ЕДИН КОМЕНТАР

  1. Единственото, което е доказало ДПС е, че винаги са най-облагодетелствани от властта. Къщите за гости на Карадайъ, Росенец, ТЕЦ Варна са само последните им далавери. Моделът на ДПС е да плаши хората с нов възродителен процес по време на изборите и после да разпределят политическото си влияние, чрез обръчите си от фирми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close