Advertisement
НОВИНИОБЩЕСТВО

Георги Кисьов е новият председател на юристите в Смолян

Главната ни цел е да сме обединени и задружни, казва новият шеф на СЮБ

Смолянчанинът Георги Кисьов бе избран за председател на Съюза на юристите в България (СЮБ) –  дружество Смолян. Отчетно-изборното събрание, на което бе гласувано новото ръководство, се проведе във вторник. Кисьов бе избран единодушно от колегите си. Членове на ръководството са адвокатите Лилян Сираков – доскорошен председател на СЮБ, Венета Русева, Светлана Николова и нотариус Ани Шопова.

Advertisement
Георги Кисьов със съдия Елка Хаджиева от Районен съд Девин и Мариана Обретенова – частен съдебен изпълнител

„Осъзнавам много добре оказаната ми чест. Чака ни много работа. Нека се захванем с нея в дух на колегиалност, на спорни, но съзидателни дискусии, за да може дружеството да се развива и всички да повишаваме капацитета си с повече семинари и дискусии по актуални теми,  касаещи  новостите в законите. Но главната цел е да бъдем обединени и задружни, защото е доказано че обединението  прави силата”, коментира пред „Отзвук” Георги Кисьов. Той добави, че първото обучение ще бъде върху новия Закон за административните нарушения и наказания (ЗАНН), приет в края на 2021 г. Георги Кисьов от години се занимава с организиране на обученията на смолянските юристи. Негово верою е, че без надграждане, юристът не би бил в полза нито на клиентите, нито на обществото. Надява се, че ще съумее да създаде баланс чрез привличане на членове от всички гилдии – адвокати, съдии, прокурори, следователи, юрисконсулти.

Георги Кисьов е магистър по „Право“ и има 11 години стаж като юрист в Областна администрация и Община Смолян, а в момента е главен юрисконсулт в РИОСВ-Смолян.

Advertisement

ЕДИН КОМЕНТАР

  1. инж ХРИСТИНА Анастасова Сбиркова Канавос каза:

    ГОСПОДИН КИСЬОВ ГРЯХ Е ДА ЛЪЖИТЕ!! КЛЕТВАТА НА ЮРИСТ ВИ ОСЪЖДА!! СЛЕД КАТО НЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ПУБЛИЧНИТЕ ИМОТНИ РЕГИСТРИ СЕ ПОДАВАТ ПО ПИСМЕННО ЗАЕВЛЕНИЕ НЕ САМО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ТО ТОГАВА КАК СТАНАХТЕ ЮРИСТ!! ГРЪМКИ ДУМИ НА НЕКАДЪРНИК!!!!!!
    ПРИПОМНЕТЕ СИ, ЧЕ МОГА ДА ГО ДОКАЖА!!СЛЕД КАТО ПИШЕТЕ, ЧЕ СТЕ ЮРИСТ МАЙ НЕ ОСЪЗНАВАТЕ, ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ ЮРИСТ САМО И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ САМО ПО ЗАНН!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button