Advertisement
НОВИНИКУЛТУРА

Филм с Цветан Маджаров ще се бори за най-добър късометражен филм в “София Филм Фест”

Фотографът Цветан Маджаров е един от героите в документалния късометражен филм на режисьора Светослав Драганов „Може и нищо общо да няма“. Този филм е в селекцията за най-добър късометражен филм в рамките на 27-ия „София филм фест“ и заедно с още 11 филма се оценява от международно жури.

В събота, на 25 март ще стане ясно кой е победителят и кой ще грабне наградата от 1500 евро парична премия и 8000 евро в пост-продукционни услуги, осигурени от „Доли Медия Студио“. Премиерата на филма беше на 19 март в кино „Люмиер“ и екипът го представи пред публиката. Главните герои във филма – жителите на Смолян Цветан Маджаров и Атанас Найденов (актьор в Родопският драматичен театър) бяха сред гостите.

Филмът обединява историите на няколко души, родом от Смолян. Всеки един от тях ни показва и разказва своята изключително интересна съдба, наситена с много емоции. От няколко хиляди души, живеещи в новия център на град Смолян, четирима открехват вратите на домовете и сърцата си, за да разкажат повече за любовта, волята за живот, театъра и други истории.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!