Advertisement
Здраве

Естествено газираната вода „Михалково“ е освежаваща и полезна

Ежегодно на 22 март се отбелязва официално Световният ден на водата. Празникът е по инициатива на Конференцията на Обединените нации „Екология и развитие” и датира от 1993 г., като целта е да привлече внимание върху важността на питейната вода и защитата на водните ресурси.

Advertisement

Потребностите на човешкия организъм от вода са равностойни на потребностите му от хранителни вещества. Значението на водата е голямо и твърде многообразно, тъй като всички жизнени процеси в тялото са свързани с нея. Дневнaта нужда от вода варира в зависимост от възрастта, теглото, начина на живот, климата и натовареността на човек. Препоръчително е необходимото количество вода да се определя спрямо телесното тегло, което е 25-30 мл. на килограм тегло. Важно е да се пие вода преди да се почувства жажда. Жаждата обикновено е първият признак, който сигнализира за недостиг на течности в организма.

За да се чувствате добре и с достатъчно енергия, превърнете пиенето на вода в навик. Редовно може да пиете изворна вода с ниска минерализация, а когато сте спортували активно или трябва спешно да регулирате водно-солевия баланс на вашето тяло – естествено газирана вода.

В България една от изворните води с най-ниска минерализация е изворна вода „Михалково”, а единствената естествено газирана вода е „Михалково”.
Любимата на поколения българи естествено газирана вода извира от 70 метра дълбочина с температура 24°C в екологично чист район в Западните Родопи. Извирайки на повърхността, минерална вода „Михалково“ преминава през различни скали, почви и минерали и поглъща въглероден диоксид (CO2) по естествен път. Уникалният микс от разнообразни и полезни за здравето есенциални компоненти като минерали и микроелементи, в съчетание с естественото съдържание на въглероден диоксид, обуславят високата лечебна ефективност на водата и я превръщат в незаменим спътник в борбата срещу негативите на съвременния начин на живот.

Естествено газирана вода „Михалково“ действа изключително благоприятно при лечение на хронични заболявания – на храносмилателния тракт, нарушена обмяна на веществата, бъбречно-урологични, сърдечно-съдови, на опорно-двигателния апарат, хронично възпаление на венците, кариес, хронични интоксикации с тежки метали от професионално и от екологично-битово естество.

Високата природна чистота на вода „Михалково“, неповторимият й вкус и рядката комбинация от разнообразни минерали плюс естествения въглероден двуокис правят водата подходяща за най-добрите вина и най-изисканите ястия. Насладете и се! Защото е полезна! Защото е вкусна!

www.mihalkovo.com

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Close