Advertisement
ОБЩЕСТВОПОЛИТИКА
ТРЕНД

Емил Келешев: Ще следим всяка важна докладна в ОбС – Смолян, ще огласяваме кой как гласува

Всяко една докладна, заложена в дневния ред на Общински съвет – Смолян, ще бъде разглеждана щателно от експерти на ПП „Продължаваме промяната“ и ще се оповестява кой от общинските съветници как гласува по най-важните проекти за решения.

Това обяви областният координатор на „Продължаваме промяната“ в Смолян Емил Келешев на среща с членове на общинската структура.

„Общинските съветници и екипът на кмета Николай Мелемов трябва да са наясно, че в наше лице имат сериозен коректив и ще следим отблизо как се изразходват нашите пари и как се разпореждат с общинските имоти“, заяви още Келешев. 

Той даде за пример едни от последните опити да бъдат раздадени сериозни средства към няколко свързани фирми, отговарящи за сметосъбирането и чистотата в Смолян.

„В края на миналата година, кметът Мелемов внесе предложение за вдигане на такса битови отпадъци и съответно план – сметката. За радост, те не бяха приети и с това се стопира допълнителното наливане на стотици хиляди левове. Ние обявихме публично, кой как е гласувал. Така ще постъпваме и в бъдеще“, добави областният координатор на „Продължаваме промяната“.

Според Келешев по този начин всеки един гражданин на общината ще може сам да си направи извода как гласуват общинските съветници, какво иска кметът и за кого и какво им е обещавано по време на предизборните кампании.
От екипа на „Продължаваме промяната“ са готови да работят и по всеки един сигнал, който е подаден при тях и в него има съмнение за ощетяване на данъкоплатците.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!