Advertisement
ОТ СТРАНАТА

ДПС няма да пречи да се състави кабинет, но няма да участва в него

ДПС ще участва в разговорите за конституционни промени, няма да пречи да се състави кабинет, коментира пред журналисти председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Представители на ГЕРБ-СДС и на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ бяха на среща в стаята на ДПС в парламента, съобщи БТА.

Първо обсъдихме полето на разговорите и темите, по които можем да си говорим, обясни Карадайъ. По думите му това е много важно – когато се говори, да се знае за какво. Не сме обсъждали кабинет, заяви депутатът и уточни, че няма да участват в кабинет и в разговорите за кабинет.

Той отбеляза, че са говорили за реформи в Конституцията. Имаме съгласие, че по същество и като реализация, реформите в Конституцията ще ги обсъждаме, поясни Карадайъ.

Бяхме потърсени за подкрепа на конституционните реформи, които ние сме предложили преди година и половина, добави той. Според него за да се реализират конституционните реформи, се изисква парламентарно време. За да се случат реформите, ние няма да пречим да си съставят кабинет, каза още Карадайъ.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!