НОВИНИПолитика

ДПС хвърля тежка артилерия в битката за община Баните

Мощна подкрепа демонстрира Движението за права и свободи на кандидата си за кмет на община Баните Ферад Емин. Мнозина депутати и кметове от ДПС съпровождат Емин в срещите му с избиратели в населените места на общината, с което показват желание за съдействие при решаването на тежките проблеми на общината.

Преди седмица за старта на кампанията в Баните пристигнаха заместник-председателят на ДПС Халил Летифов, народният представител от област Смолян Хайри Садъков, народният представител от Благоевград Елхан Кълков, както и кметовете на Мадан, Рудозем и Ардино Фахри Молaйсенов, Румен Пехливанов и Изет Шабан.

Днес, 19 февруари, в предизборната кампания в Баните ще се включат евродепутатът от ДПС Атидже Алиева – Вели, както и народните представители Джейхан Ибрямов и Хайри Садъков.

Утре, в събота, в срещите в селата Загражден, Давидково и Стърница ще се включат депутатите Джевдет Чакъров, Хайри Садъков и кметовете на Лъки и Рудозем Валентин Симеонов и Румен Пехливанов.

В неделя в селата Вишнево, Гълъбово, Дрянка ще бъдат депутатите Адлен Шевкет и Хайри Садъков, кметовете на съседните общини Ардино и Мадан Изет Шабан и Фахри Молайсенов.
В предизборната кампания активно участват и областният председател на ДПС Салих Аршински и председателят на младежката организация на движението арх. Шебан Билянов.

Ферад Емин е роден през 1975 г. в гр. Мадан. Завършил е икономика в УНСС – София. Има богат опит в общинските дела на Баните през последните близо 20 години. От 2003-та до 2017-та година той бе зам.-кмет на общината по време на управлението на Райчо Данаилов. В първия мандат на кмета Милен Белчев Емин бе назначен за директор на дирекция „Европейски програми, проекти, икономически дейности и услуги“, а в началото на 2020 г. стана зам.-кмет на Белчев.

В надпреварата за кметския пост на извънредните избори на 28 февруари освен Ферад Емин се включиха синът на Милен Белчев Павлин като кандидат на ГЕРБ и Диана Фиданова от партията на Цветан Цветанов „Републиканци за България“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close