Advertisement
НОВИНИ

До 19 юли е записването за тазгодишния кастинг за Кралица на киселото мляко в Момчиловци

Тази година конкурсът за Кралица на киселото мляко ще се проведе в рамките на 3 дни – от 30 август до 1 септември.

„Мис Родопи 2024“ ще бъде обявена и за Кралица на киселото мляко, а сред наградите за нея и нейната подгласничка се предвижда и пътуване до Китай, съобщават организаторите. Фестивалът на киселото мляко се организира в партньорство с компанията „Брайт деъри“, утвърдила на китайския пазар млечни продукти с марка „Момчиловци“.

Записването за кастинга за „Мис Родопи“ продължава до 19 юли, а повече информация за условията на конкурса е публикувана на интернет страниците на кметство Момчиловци и на фестивала. Наградният фонд е 8000 лева, като „Мис Родопи – Кралица на киселото мляко 2024“ ще получи 3000 лв., нейната първа подгласничка – 2000 лв.; втората подгласничка – 1500 лв.; третата подгласничка – 1000 лв., а наградата на публиката е 500 лв.

На Победителката и подгласничките може да бъде предложено да посетят Китай в рамките на Програма за полуляризиране на българското кисело мляко и неговите уникални свойства.
Конкурсът „Мис Родопи – Кралица на киселото мляко“ 2024“ е открит за участнички от цяла България, които съответстват на изискванията за участие, а те са следните за всяка участничка:
– да е навършила 18 години в деня на провеждане на конкурса и да не е навършила 24 години на тази дата, която при форсмажорни обстоятелства може да бъде отложена от Организаторите;
– да има добър характер, да притежава чар, красиво лице и хармонична фигура;
– да има репутация, която не създава лошо име на конкурса „Мис Родопи – Кралица на киселото мляко 2024“.

Да бъде личност, която: не е сключвала граждански или религиозен брак, в която и да е част на света; не е раждала; да декларира възможност и желание, ако бъде избрана за носителка на титлата „Мис Родопи – Кралица на киселото мляко 2024“ или подгласничка, да се включи безвъзмездно в рекламна кампания, свързана с популяризиране на българските млечни продукти на територията на Китай, като всички разходи по пътуването и престоя в Китай се поемат от организаторите на Конкурса; да изпрати в срок до 19.07.2024 г.(12:00 ч. на обяд) на casting@momchilovtsifest.bg следните материали:
Трите си имена, възраст, височина, град по местожителство и телефон за контакт;
Кратка информация за образование, професия, интереси и таланти;
Снимка в лице и в цял ръст.
Да заяви възможност и желание да се яви на кастинг в гр. София на 22.07.2024 г. от 12:00 ч. до 16:00 часа и при одобрение да се включи във всички репетиции, видео и фото заснемания и подготовка в периода от 28.07.2024 г. до 30.07.2024 г.

При невъзможност за явяване на физическия кастинг в гр. София, след одобрение кандидатките ще имат възможност да се явят на онлайн кастинг. Информация за онлайн кастинга ще изпратим допълнително на одобрените кандидатки!

В случай че участничката е под 18-годишна възраст, претендентката трябва да се яви на кастинга в град София заедно с родител или настойник, който да подпише официален документ: Декларация за съгласие на родител за участие в Конкурса.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!