НОВИНИОБЩЕСТВО

Директорът на ДГС – Златоград Съби Димитров е „Лесовъд на годината”

Директорът на ДГС – Златоград инж. Съби Димитров стана „Лесовъд на годината”. Церемонията по награждаването се състоя в Държавно ловно стопанство – Тракия. Наградите връчиха шефът на Изпълнителната агенция по горите инж. Мирослав Маринов и проф. Иван Палигоров – председател на Съюза на лесовъдите в България.

С носител на приза „За цялостен лесовъдски принос” бе удостоен инж. Илия Симеонов – експерт-контрольор горско-стопански дейности  в Южноцентрално държавно предприятие –  Смолян.

Подгласници на Съби Димитров са Здравка Дейкова – зам.-директор на Регионална дирекция по горите – Варна, Веска Стойнева – началник отдел в Североизточно държавно предприятие, Петър Мирчев – директор на Държавно горско стопанство – Родопи.

„Вие сте пример за усилията, които се полагат горският ресурс да се управлява и стопанисва по най-добрия начин. Надявам се и ще продължаваме да полагаме усилия, обществото да оценява нашия труд и професията да заеме своето достойно място и признанието, което заслужава“, каза директорът на ИАГ Мирослав Маринов.

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close