НОВИНИПолитика

Депутати дадоха за пример Лъки, Мадан и Рудозем като модел за добро управление на ДПС

Днес в село Стърница се проведе предизборна среща на кандидата на ДПС за кмет на община Баните Ферад Емин. В нея участваха народните представители от движението Джевдет Чакъров, Джейхан Ибрямов и Хайри Садъков, както и кметовете на Лъки и Рудозем Валентин Симеонов и Румен Пехливанов, които призоваха жителите на Стърница да подкрепят Ферад Емин на извънредните избори за кмет на общината, насрочени за 28 февруари. Те дадоха за пример как общини като Лъки, Мадан и Рудозем са дръпнали напред в развитието си благодарение на доброто управление на Движението за права и свободи.

 

Общините, в които управлява ДПС, събудиха икономическата си мощ малко по малко, каза депутатът Хайри Садъков, визирайки Мадан и Рудозем.

„Всяко село трябва да има селски съвет и на всеки три месеца кметът на общината да минава през селото и да дава отчет какво е свършено и да пита какво трябва да се направи. Така трябва да се управлява общината. Не кметът да казва: „Аз искам това!“, препоръча народният представител Джейхан Ибрямов и даде за пример община Лъки.

„Ние заставаме пред вас, искаме да се промени животът към по-добро и примерът е пред вас – изключително успешни общини, в които животът за два-три мандата не само е променен положително, а е преобразен много сериозно. Над 40 са нашите кметове в страната, които са все успешни. Там, където сме стъпили, действително се промени животът не само по отношение на инфраструктура – канализация, водопровод. Това е първа потребност и въобще не бива да се коментира. Трябва да се подобри социалната политика, а образователният процес да протича на най-високо ниво.“ – заяви бившият министър на околната среда, сега депутат от ДПС, Джевдет Чакъров.

Ферад Емин е роден през 1975 г. в гр. Мадан. Завършил е икономика в УНСС – София. Има богат опит в общинските дела на Баните през последните 18 години. От 2003-та до 2017-та година той бе зам.-кмет на общината по време на управлението на Райчо Данаилов. В първия мандат на кмета Милен Белчев Емин бе назначен за директор на дирекция „Европейски програми, проекти, икономически дейности и услуги“, а в началото на 2020 г. стана зам.-кмет на Белчев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Advertisement

ЕДИН КОМЕНТАР

  1. Как в Кърджалийско 30 години не сме усетили добро управление , а само негативи, дори училищата не са санирани – Кирково – кмета и администрацията са сарайски изолирани и само толкоз .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close