Инциденти

Димитър от Кутела загинал заради висока скорост и депресия

Депресия е най-вероятната причина за катастрофата, довела до смъртта на 27-годишния Димитър Семерджиев от смолянското село Кутела. Младият мъж загина, падайки с колата си в дере под главния път за курорта Пампорово. След 19 дни издирване той бе открит под смачканите ламарини на колата на баща си.

Готови са резултатите от кръвната проба, която показва минимално количество алкохол – 0,53 промила. Не са установени наркотични вещества, посочиха разследващи.

След прибирането си в родното село от София, където работил, Димитър изпаднал в депресия.

Той изчезна на 11 май т. г. Още първия ден е засечен от камера на входа на Пампорово, но след това мъжът и колата изчезват безследно. Преди дни в полицията е получен сигнал, че е забелязан край магазин Лидл на входа на Равда, но съобщението не се потвърдило. На 30 май сутринта при мащабна издирвателна акция са открити автомобилът и трупът на Димитър в над 100-метрова урва над параклиса „Св. Пантелеймон“.

Автомобилът бе заклещен между дърветата на гъста иглолистна гора. Младият мъж се движил от курорта в посока Смолян. Карал е твърде бързо и след лек завой полита в урвата под пътя.

Advertisement
Етикети
Back to top button
Close
Close