Парламентарни избори '2021

„Демократична България” закри предизборната си кампания в Смолян

 

„Демократична България“ закри предизборната си кампания с концерт пред паметника на Далчев „Орфей и Родопа“ в Смолян. Симпатизантите, жителите и гостите на града имаха възможността да се насладят изпълнението на група TRIGAIDA и местни музиканти и певци.

„Намираме се на финала на кампанията. Утре е ден за размисъл, а в неделя са изборите. На първо място – гласувайте! Гласувайте информирано и изразете своя вот, защото така ще олекотите контролирания и купен вот. Така вие давате шанс за развитието на страната ни. Ние всички мислим, че България трябва да се променя към по-добро. И като една от ключовите, основни политически формации на промяната, след като дълго време опитвахме да покажем грешния модел, който ни управляваше през последните години, успяхме да убедим хората, че има нужда от тази промяна. На предишните избори „Демократична България“ постигна резултат от 10%, въпреки че ни даваха 6%. Сега очакваме да постигнем поне 15%, защото ни дават около 13%. Ние имаме много силна подкрепа от българите в чужбина, от хората, които живеят в София и големите градове. Надявам се, че на тези избори ще имаме подкрепа и от хората в Смолянския район. Промяната е тръгнала, а когато говорим за промяна – тя трябва да е експертна, да е вгледана в бъдещето, което е важното бъдеще за България като достоен член на Европейския съюз, като държава с модерна и ефективна икономика. Ние можем много повече. Това се доказа на последните избори, ще го докажем и сега. Бъдете част от промяната. Подкрепете нас – „Демократична България“ с № 23″, каза Борислав Сандов – водач на листата на „Демократична България“ в Смолян.

„След 4 април България вече не е същата. Насажданият страх започна да се изпарява. Виждам го във вашите очи. И нека Смолян, като столица на Родопите, да последва примера на столицата и „Демократична България“ да бъде първа. Никога повече тези хора, които 12 години управляваха и докараха Смолянска област до най-обезлюдяващата и най-застаряващата област, няма да бъдат в управлението. Ние сме алтернативата“, каза вторият в листата Кирил Хаджихристев.

Третата в листата на „Демократична България” – Андреана Трифонова, благодари на смолянчани за това, че са тук, усмихнати и позитивни, което е свързано с промяната – „промяна на подхода, на възможностите, и подобряване на качеството на живот в Родопите”. „Това е, което ние предлагаме с нашата изключително оптимистична и експертно заредена програма. Ние сме хората, които даваме ясни и точни индикации какво точно искаме да се промени в нашата държава. Ние сме хората, които участваме в разработването на програмата като експерти, дълги години работещи в региона и познаващи проблемите”, добави Трифонова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close