Advertisement
ПОЛИТИКА

„Демократична България” откри предизборната си кампания в Смолян

YouTube player

 

„Демократична България” откри днес официално предизборната си кампания в Смолян. Стартът бе даден от водача на листата Борислав Сандов и колегите му Андреана Трифонова и Владимир Джувинов.

„Демократична България“ иска да покаже, че Смолян е един от приоритетните райони в България. Знам, че има своите специфики, но знам, че е и с огромен потенциал. Особено, когато говорим за политиките на Европейския съюз. Това е район с прекрасни хора. Много е ключово за Смолян е да има представител, който да отстоява истински интересите, за да може инфраструктурата в града и региона да благоприятстват развитието. Сега целият регион е някъде закован в ъгъла, пратен в кюшето на България. Вижда се по начина, по който се стига до тук, по обезлюдяването, по занемаряването на инфраструктурата, липсата на усещането за възможности и просперитет. Трябва да се премине към една истинска демокрация, радикална модернизация и зелена трансформация“, каза водачът Борислав Сандов.

След откриването кандидатите за народни представители обсъдиха със своите симпатизанти приоритетите за региона и основните акценти в кампанията.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button