Advertisement
ОТ СТРАНАТА

Deichman е продала 540 000 чифта обувки за година в България

Оборотът на „Дайхман търговия с обувки“ ЕООД през 2022 г. възлиза на 33,65 млн. лв. – ръст от 38,7% спрямо миналата фискална 2021 г. (24,26 млн. лв.). „С добрия резултат постигнахме с около 4,36 млн. лв. повече от продажбите през 2019 г., последната година, която не беше засегната от коронавируса“, споделя управляващият директор Владимир Владимиров.

Продажбите в групата компании на DEICHMANN SE в международен мащаб (с филиали в 31 държави) нараснаха до рекордните над 8 милиарда евро през 2022 г. През изминалата фискална година групата от компании постигна брутен оборот в размер на 8,1 милиарда евро (нето 6,9 милиарда евро) в световен мащаб. През 2019 г., последната фискална година, която не беше засегната от коронавируса, най-високият брутен оборот до този момент беше 6,4 милиарда евро: това съответства на увеличение от около 23%. Това положително развитие се дължи както на растежа на отделните търговски обекти и онлайн магазини, така и на успешни придобивания, например в САЩ.

 

Advertisement

ЕДИН КОМЕНТАР

 1. Здравейте ,г-н Директор .
  Искам да се оплача от неуредици в магазин
  Дайхман намиращ се на бул Царица Йоана 72 в
  Няма как управителя в магазина да не може да разреши даден проблем и да кара работниците да спят в магазина за да го пазят през ноща поради повреда на вратата.
  Съжалявам ,но това не е никакъв Управител
  Има и доста други неща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!