IN MEMORIAM

Д-р Валентин Енев беше стожерът на личните лекари в Рудозем

СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛНО ПИСМО

Уважаеми съграждани от община Рудозем, жители на област Смолян, които познавахте и уважавахте големият лекар и човек д-р Валентин Енев ние с дълбоко прискърбие научаваме за кончината на нашия ценен и уважаван колега!

От името на Лекарската колегия на гр. Рудозем поднасяме искрени съболезнования към семейството и близките, както и на екипа, с който пряко работеше!

Д-р Валентин Хубенов Енев е роден на 1.09.1954 г. в с. Мочуре, общ. Рудозем. Завършва Висшия медицински институт в гр. Пловдив и целият му професионален път е извървян в развитието на здравното дело в гр. Рудозем. Първоначално като цехов лекар в ГОРУБСО работи активно в направление професионални заболявания в рудодобива. Специализира вътрешни болести, а по-късно и втора специалност по обща медицина. С голямо старание, вещина и желание работи и израства неимоверно като терапевт и авторитет сред колегите и многобройните си пациенти. Неслучайно формира за кратки срокове в периода на здравната реформа, най-голямата практика за първична доболнична медицинска помощ, с най-голям брой лица, избрали го за личен лекар!

Д-р Валентин Енев беше безкрайно отзивчив и човечен, земен и отдаден на работата си специалист и диагностик! Беше познат и тачен в нашите среди не само в общината, но и в областта и сред колеги в Пловдив и столицата.

Д-р Енев беше стожерът на личните лекари в гр. Рудозем и затова разчитахме на него за компетентно мнение и съвет.

Ние винаги ще останем свързани с него! Ще живее в сърцата и паметта ни!
Поклон пред светлата му памет!

Лекарска колегия – Рудозем

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ!
Close
Back to top button
Close