Политика

Д-р Дариткова смени Цецка Цачева в ръководството на ГЕРБ

Депутатът от Смолян и председател на Здравната комисия в Народното събрание д-р Даниела Дариткова бе избрана за член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Това стана днес по време на Четвъртото отчетно-изборно национално събрание на партията.

„Избирането ми за член на Изпълнителната комисия е признание за усилията ми за утвърждаването на ГЕРБ на регионално и национално ниво. Приемам този избор с благодарност и отговорност. Това е признание също за работата на цялата областна структура в региона. И показва, че на централно ниво отчитат успехите, които сме постигнали в Смолянска област“, коментира д-р Дариткова.

Тя заема мястото на Цецка Цачева. Останалите членове в Изпълнителната комисия запазват местата си – Красимир Велчев, Менда Стоянова, Томислав Дончев, Румяна Бъчварова, Пламен Нунев и Живко Тодоров.  По устав в комисията влизат и преизбраните днес – председател на партията Бойко Борисов и зам.-председателите Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова, Димитър Николов. Димитър Главчев бе избран за председател на Контролната комисия на ГЕРБ.

На националното събрание делегатите приеха и политическа декларация, с която ГЕРБ се обяви срещу каквато и да е възможност да управлява с БСП – днес и в бъдеще.

32-ма делегати от област Смолян участваха в работата на форума заедно с областния координатор Николай Мелемов.

Advertisement
Back to top button
Close
Close
Close