Парламентарни избори '2021

Д-р Даниела Дариткова напуска битката за парламента

Общинският лидер на ГЕРБ в Смолян и депутат в шест поредни парламента от 2009 година насам, д-р Даниела Даритков няма да се кандидатира на предстоящите избори. Това обяви самата тя в профила си във фейсбук.

Д-р Дариткова стигна до върховете в ръководството на ГЕРБ. През последните години тя бе член на Изпълнителната комисия на партията, председател на парламентарната група и председател на Комисията по здравеопазване.

„Водена от убеждението, че политиката трябва да лекува болните обществени проблеми, смятам, че е настъпил моментът да се оттегля от участие в предстоящите избори като кандидат за народен представител. В сложната политическа ситуация и епидемична обстановка лекарските ми умения ще са по-полезни на хората.”, написа д-р Дариткова в профила си, като припомня, че през всичките години, когато е била депутат, не е спирала да работи в лекарската си практика и не е изоставила пациентите си.

Д-р Даниела Дариткова призова жителите на Смолянска област отново да подкрепят кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС. „Убедена съм, че сериозна подкрепа ще получи и кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков – Невяна Митева. Гордост за региона ще бъде да изберем президент с дълбоки родопски корени. Тук сме научени да търсим това, което ни обединява, а не разделя.”, добавя тя.

Преди ден от пресцентъра на ГЕРБ обявиха, че водач на листата в Смолян ще е д-р Красимир Събев, който бе депутат в последния мандат от управлението на ГЕРБ .

Advertisement

2 КОМЕНТАРА

  1. Как всички членове и органи на ГЕРБ да работят за човек който не е от тях – д-р Красимир Събев ?!
    „В сложната политическа ситуация и епидемична обстановка лекарските ми умения ще са по-полезни на хората.“
    То и д-р Красимир Събев е лекар ама иска друго.

  2. Иска я .. депутатската заплата е по голяма от лекарската ,а и си от софра на софра ! Имунитет имаш ,та не те съдят и още и още да изброявам ли ?!То много от благините не ги и знаем простосмъртните избиратели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close