НОВИНИПолитика

Цветан Цветанов пристигна в Баните, за да подкрепи Диана Фиданова за кмет на общината

Председателят на партия „Републиканци за България“ и бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов днес се срещна с десетки жители на Баните на предизборна среща в подкрепа на кандидата за кмет Диана Фиданова, издигната от неговата партия. На площада в Баните Цветанов наблегна на качествата на Фиданова, както и на помощта, която е оказвал на родопските общини.

„Аз мога да говоря и в качеството ми на предишен народен представител, когато съм помагал на много общини в Родопите. Община Баните беше една от тях. И знам, когато площадът беше разкопан, площадът, който изглеждаше изключително зле, успях с ангажиментите, които съм поемал, да помагам на общината. Но съм го правил с ясното съзнание, че това е за хората, които живеят в общината и за всички гости, които я посещават. Това, което днес трябва да направим, е да подкрепим Диана Фиданова, защо тя знае проблемите, знае болката на всеки един от вас. А това е, че трябва да се търсят инвестиции и инвеститори, които да идват в общината да инвестират, за да се развива туризмът“ – заяви Цветанов.

„За мен е изключително важно, че Павел Вълнев е зам.-председател на партия „Републиканци за България“. Освен че е от Родопите, той е човек, който на 21 години напусна България и отиде да живее и работи в САЩ. По-силното е, че този човек винаги има особено отношение към Родопите и винаги, когато сме правили обиколките в страната, ми е казвал, че това е мястото, където най-много трябва да присъстваме. Защото трябва да се съживят Родопите, защото трябва да има политики, които да стигат до хората. “ – добави той.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close