ПОЗДРАВЛЕНИЯ АРХИВ

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ПОЗДРАВЛЕНИЕ
7-ми април – Професионален празник на работещите в  здравеопазването и Световен ден на здравето

СКЪПИ КОЛЕГИ, РАБОТЕЩИ В СИСТЕМАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО,

Тази година професионалният ни празник идва в необичайно тежка обстановка на пандемия и извънредно положение, с произтичащите негативни последствия. В условията на тежкото изпитание обществото изключително много разчита на труда на всеки един от нас – санитари, шофьори, лаборанти, биолози, химици, санитарни инспектори, медицински сестри и лекари…

Казват, че предизвикателствата са поле за изява на способностите и готовността да помагаш. Като деца мнозина сме мечтали да спасим света и сега имаме този шанс. Да не го изпускаме, защото цената ще бъде много висока, измерима с човешки животи, страдания и икономически загуби.

Да мобилизираме сили за сериозна и продължителна битка. Да бъдем мъдри и всеотдайни в грижата за болните хора и заедно да преодолеем трудностите и продължим напред.

Пожелавам на всички здраве, сили и увереност, че ще се справим с кризата и ще станем по-добри и по-силни. Нека силата бъде с нас.

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
7-ми април е Световен ден на здравето. В тези дни повече от всякога всички мислим и предприемаме мерки да запазим това най-ценно благо. Да проявим отговорност и съпричастност, смиреност и надежда. Пазете се като останете вкъщи и не забравяйте да се радвате на малките неща и победи.

Благодаря на всички, които спазват препоръките!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ГЕРОИТЕ В БЯЛО!

Д-р Мими Кубатева, директор на РЗИ – Смолян

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close
Close