ПОЗДРАВЛЕНИЯ АРХИВ

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ПОЗДРАВЛЕНИЕ
ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ПО СЛУЧАЙ СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ЗДРАВЕТО И ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ

УВАЖАЕМИ ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ,
УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ НА ОБЛАСТ СМОЛЯН,

Световният ден на здравето и Професионалният празник на здравните работници, които отбелязваме на 7 април, тази година придобиват още по-дълбок смисъл и ни дават повод за равносметка и благодарност!

Днес човечеството е изправено пред предизвикателството да съхрани общественото здраве и живота на хората, преодолявайки кризата с коронавирус. В дни на пандемия и социална изолация все повече осъзнаваме и оценяваме истински стойностните неща, които до скоро приемахме за даденост, все повече забелязваме значимостта и обществената роля на специалистите в сферата на здравеопазването.

На вас – лекари, медицински сестри, фармацевти, всички здравни работници, дължим поклон, уважение и признателност! За пореден път, в извънредно тежката световна здравна криза, вие проявявате не само изключителен професионализъм, но и хуманност, и човещина! С непоколебима готовност изпълнявате служебния си дълг, поемайки риск за собствената си сигурност и здраве!

Използвам случая да засвидетелствам своята пълна подкрепа към вашите усилия и всеотдайния ви труд, като областен управител и гражданин на област Смолян! Приемете моите най-сърдечни благодарности и уважение!

Пожелавам на всички най-важното – здраве, което вярвам, че след тази пандемия ще се научим да ценим повече! Нека проявим отговорно поведение, да спазваме мерките, за да ограничим разпространението на вируса и да съхраним своя живот и този на околните! Това изпитание можем да преодолеем само с разум, търпение, разбиране и взаимните усилия на цялото общество!

НЕДЯЛКО СЛАВОВ,
Областен управител на област Смолян


Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close
Close