КултураНОВИНИ

Чепеларци се завърнаха с медали от републиканския фестивал на хора с увреждания

С 4 награди – плакет, златен, сребърен и бронзов медал, се завърна Общинската организация за хора с увреждания „Заедно можем повече“ в гр. Чепеларе от 12-ия многожанров републикански фестивал на хората с увреждания в Перник, съобщи председателката на организацията Милена Меркова – Хасан.

Кирил Кирилов

Самодейна група с изпълнение на родопски песни със съпровод от три гайди грабна плакет. Гайдарите гайдари Димитър Атанасов Пенчев от с. Павелско, Валентин Герчев от гр. Смолян, Христо Димов от гр.Чепеларе спечелиха златен медал за изпълнението на гайдарска сюита. Синът на Усин Керим Кирил Кирилов бе отличен с бронзов медал за изпълнение на собствени стихове, а комичната сценка на „Заедно можем повече“ се пребори за сребърното отличие.

Изказвам огромната си благодарност към всички, донесли отличия за нашата организация, на кмета на община Чепеларе Славка Чакърова за огромното й съдействие, на „Амер спортс“ и лично на управителя Йордан Ламбрев, каза пред „Отзвук“ Милена Меркова – Хасан. Бъдете живи и здрави и никога не пробвайте от горчивия залък болестта, пожела тя.

Плакетът и медалите
Advertisement
Етикети
Back to top button
Close
Close
Close