Advertisement
Спорт

Чепеларе посрещна шампиона в паралелния слалом Петър Гергьовски

На площад „Олимпийски“ в град Чепеларе с пита, мед и гайдарски поздрав бе посрещнат вчера Петър Гергьовски – шампионът на планетата в паралелния слалом от Световното първенство по сноуборд за младежи – Банско’ 2023. Децата от ЦПЛР – Общински детски комплекс – гр. Чепеларе, бяха подготвили надпис „БРАВО ШАМПИОНИ“, който заедно с множество български знамена гордо държаха.

Кметът на община Чепеларе Боран Хаджиев поздрави сърдечно носителя на златния медал и му връчи чек за 1 000 лв., а на треньора му Васил Милчев – чек за 500 лв. Изказа своите благодарности и признателност към всички спортисти от община Чепеларе, към техните треньори и родители за неуморния труд и дисциплина, благодарение, на които ние всички се гордеем, че сме българи и че Чепеларе не спира да дава толкова големи спортни величия на Света – тенденциозно. Пожела им здраве и стремеж към покоряване на още много лични и спортни върхове!

На събитието присъстваха Екатерина Дафовска и Радослав Янков – достойни примери за бъдещите поколения  шампиони на България.

Advertisement

ЕДИН КОМЕНТАР

  1. Свалям им шапка на чепеларци не само за успехите им в спорта, но и за много други постижения и инициативи, които са за пример и подражание за цяла България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!