Advertisement
НОВИНИ

Благотворителен Коледен концерт в памет на Митко организират в с. Смилян

Благотворителен Коледен концерт в памет на Митко организират в с. Смилян на 22 декември 2023 г., от 18.00 ч. , в салона на читалището със закрита сцена. Ще участват състави от ДГ „Дъга“ – Смилян, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ и НЧ „Проф. д-р Асен Златаров 1927“.

„Тази година събраните средства ще бъдат дарени на семейството на Митко Кокаларов, който ни напусна твърде млад, но през своя недълъг земен път беше един от най-активните самодейци на читалищната общност – превърна се в лице на Празника на Смилянския фасул, като човекът, който дава началото му със залп на фасулевото топче; изигра много роли, като част от самодейната театрална група, с които ни усмихваше от сцената; вокалист на групата за етно-рок „U’Jazz“, изпълни хитовата песен „Абла Рукие“, спечелила овациите на стотици зрители по време на концертни изпълнения.

Митко продължава да живее в нашите спомени, разговори и да ни усмихва, когато си спомняме за него. Нека му отдадем почит и помогнем на семейството му да продължи да живее достойно и също да си спомня с усмивка за него в нелеките години след неговата загуба. Нека отново бъдем общност!”, казват организаторите.

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!