НОВИНИ

Аквапарк „Персенк“ отново отвори врати

За втора поредна година, с невероятно музикално шоу и изискана гала вечеря, в петък отвори врати за посетители първият по рода си термален аквапарк „Персенк“ в град Девин.

Началото на вечерта беше дадено с водосвет, извършен от архимандрит Висарион, архиерейски наместник на Смолянска духовна околия.
Поздрав към гостите отправиха заместник – областният управител на област Смолян Андриян Петров и Красимир Даскалов – кмет на община Девин.

Гостите на партито имаха възможността да се насладят на изпълнението на талантливите малки грации от СКХГ Локомотив София, както и на бляскаво водно шоу, поднесено от дамите от СК по синхронно плуване към НСА.

Изисканата вечеря се състоя в модерния и стилен ресторант – градина „Модър”, намиращ се в комплекса. В богатата музкална програма взеха участие Емилия Валенти, Сунай Чалъков, бaлет „Магаданс“, квартет „Интро“ и „Петте сезона“.

Финалният щрих на вечерта беше бляскавото светлинно шоу, което озари нощното небе над китния родопски град.

Водният комплекс разполага с шест басейна с минерална вода, а пързалките и водните атракциони обещават много усмивки и веселие за малки и големи. В Термален аквапарк „Персенк“ всеки посетител може да се наслади на релаксиращ масаж в спа зоната, намираща се в него. Заведенията предлагат богат избор от разхладителни напитки, а в градината на ресторанта се намират страхотни беседки с възможност за самостоятелно приготвяне на храна.

Термален аквапарк „Персенк“ носи името на звездната фамилия на SPA Хотел Персенк 5*, символ на модерна обстановка, съчетана с перфектно обслужване и е страхотно предложение за незабравима лятна ваканция.

Advertisement
Back to top button
Close