МНЕНИЯ

Адът в Забърдо продължава, твърдят жители на селото

Вече година и половина от жалбата в прокуратурата в гр. Чепеларе от името на Росица Каварджиева – кандидат кмет на ДПС, отговор така и няма! Адът в Забърдо продължава и настоящият кмет Валентин Черпоков не спира да тормози част от жителите, които не са гласували за него на местните избори!

Многократно изпраща проверки, подава жалби, псува и обижда хората в селото! Преди месец отново бе внeсена жалба до прокурора в Чепеларе, но и на тази жалба отговор няма! Отново предстоят избори и хората са притеснени какво ги очаква?! Възможно ли е година и половина да няма никакъв отговор от прокуратурата на жалбата ни.

Затова чрез Вас, медиите, искаме да бъдем чути и дано някой вземе под внимание тормоза, в който живеем!!!

Жалба
от долуподписаните жители на с. Забърдо, обл. Смолян

Почитаеми г-н Прокурор,
Искаме да подадем жалба от част от жителите на с. Забърдо срещу настоящият кмет Валентин Димитров Черпоков, защото заплашва всеки, който не е гласувал за него, че ще ни изсели, ще ни ликвидира, и ще ни отмъщава до последно. Всеки, който има бизнес, пострада по един или друг начин с много проверки и актове. Подозираме, че е по негови сигнали, защото преди това не сме имали такива проблеми и проверките винаги са минавали гладко. От силен страх и стрес някои от нас са на антидепресанти, и смятаме да посетим психолог! Моля да вземете под внимание, че в деня на изборите гласуваха много хора, които ние никога не сме виждали и познавали да са жители на нашето село.

Молим да проверите дали тези лица от изборния списък са пребивавали на територията на нашето село и дали тяхната уседналост по конкретните домове е със знанието на собствениците им.

Вече повече от година се опитваме да се борим за нашето благополучие и спокойствие, но не успяваме под този натиск!

Атаките срещу нас не спират, натискът е голям. Ние не знаем към кого да се обърнем за помощ и за това решихме да напишем тази жалба. Животът в селото вече не е същият, какъвто беше, хората са притеснени и не знаем как ще продължим да живеем тук, защото нищо хубаво не се случва.

С жалбата прилагаме подписи на част от живеещите в с. Забърдо, останалите, които я подкрепят, ги е страх да се подпишат, за да не ги заплашват, унижават и гонят до дупка, както се изразява кметът.

Забележка: Следват подписи на 77 жители на село Забърдо. Поради наличие на лични данни в тях – три имена и подпис, не се публикуват

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!