Advertisement
Здраве

45 нови легла в болницата в Мадан осигури кметът Молайсенов

45 нови модерни легла за общинската болница „Проф. д-р К. Чилов” в Мадан пристигнаха днес. Те са осигурени с дарения по инициатива на кмета на общината Фахри Молайсенов. С болничните легла пристигнаха и 45 шкафчета и 50 дюшека.

Advertisement

„Един от основните ни приоритети е грижата за хората и това всеки да получи здравни грижи – такива, каквито заслужава. Материалната база на общинското лечебно заведение е на може би повече от 50 години. И имаше спешната нужда от обновяване, като и от модерно обзавеждане. И въпреки че средствата не достигат за всичко, изказвам огромната си благодарност към дарителите, които се отзоваха на личната ми молба към тях. С общи усилия успяхме да сменим по-голямата част от легловата база на болницата. Вярвам и съм убеден, че с новите придобивки ще бъде по-уютно за пациентите, както и за персонала в болницата.“- каза кметът на Мадан Фахри Молайсенов.

До дни се очаква и напълно да бъде завършено цялостното обновяване, което се прави в Детско и АГ-отделение, както и в Операционния блок, съобщиха от Мадан.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Close