Спорт

4 стратегии, които значително ще повишат процента на печалба при залог

Ако сте залагали на спортни събития поне веднъж в живота си, добре знаете, че няма как винаги да печелите. Има дни, в които тотално не ни върви. Едно обаче е сигурно, никой не иска да губи пари. По тази причина анализатори от 7спорт и bet 365 създадоха кратък списък с правила, чието спазване значително ще подобри шансовете ви за печалба.

Имайте на предвид, че сайтове като Бет 365 дават огромни пари за услугите на професионалисти, които да дадат най-точните коефициенти и е много трудно играчът да извлече някакво предимство пред букмейкъра. Въпреки това, в сайтове като 7спорт може да намерите актуални новини, полезни анализи и ревюта на всички сайтове за спорни залози, което може да ви бъде от значителна полза, ако сте решили да правите свой собствен анализ. Ревютата на сайта са изготвени от професионалисти в бранша и там ще откриете всички бонуси и оферти. Разбира се, не са пропуснати и останалите букмейкърски къщи, разполагащи с лиценз за извършване на подобна дейност в България.

Подсигуряване и изчакване

В повечето случай, букмейкърите познават изхода на събитията. Колкото и предварителна информация да съберете, трудно ще достигнете компетентността на големите букмейкъри. За това е добра стратегия да разглеждате коефициентите в различните сайтове и да подбирате най-добрите възможни коефициенти. По-малките сайтове понякога се забавят с обновяването на коефициентите и лесно може да се възползвате от това. Има и една стратегия, която се нарича Арбитражен залог. При него, залагането в различни сайтове води до сигурна печалба, макар и минимална. Подобни залози са трудни за откриване, но в интернет има достатъчно добри източници. Проблемът е, че печалбите са минимални, а трябва да поддържате акаунт с реални средства в голям брой сайтове.

Кели Критериън

Кели Критериън представлява специфичен хазартен прийом, при който увеличаването на залога води до много по-големи печалби в дългосрочен план. Системата може да се прилага по различен начин, спрямо спецификите на конкретния играч. Ключът при този подход е да се намали очаквания риск, като се спечели максимално голяма стойност.

Стратегията има два варианта: Класически Кели Критериън и олекотена версия. Всеки от тях предлага собствена формула, свързана с големината на залога. Самият залог трябва да бъде точно определен процент от банкрола на играча. За повече информация, потърсете системата в интернет. Нашият опит сочи, че олекотената версия е много по-добра за вас, въпреки че очакваната печалба е малко по-ниска.

Залози за стойност

Търсенето на стойност е една от основните стратегии при залагането на футболни мачове. Търсенето на висока стойност не е подходящо за нови играчи, който не могат да изчислят реалната стойност на залога. При тази стратегия не е важно дали залогът ще спечели или ще загуби. Вашата основна цел е да преследвате висока стойност, а за това ще ви е нужно аналитично и математическо мислене.

Запомнете, че стойността на залога не е константа. Тя зависи основно на условията (допълнителната информация, която сте събрали) и коефициента на букмейкъра. Основната цел на играча е да намери грешките на букмейкъра. Трябва да намерите мач, при който направения залог има по-голям шанс да се случи, отколкото букмейкъра е предложил като коефициент.

С други думи, трябва непрестанно да следите за неточности от букмейкърите и незабавно да опитате да извлечете предимство.

Въпреки, че изглежда сложно, основата на този тип залози и много проста. Нека дадем пример с български мач. Ако играят отборите на Славия и Черно море и букмейкъра предлага коефициент от 1.70 за победа на домакините. Вие обаче разбирате, че 5-ма основни футболисти на гостите са заразени с коронавирус и пропускат срещата. Съвсем очаквано, букмейкърът ще промени коефициента във възможно най-кратък срок, но ако вие успеете да заложите на 1.70, вашият залог би бил с много висока стойност. Доста често се случва, особено при предварително обявяване на мачовете от по-незначителни първенства, букмейкърите да дават нереални коефициенти, които не отразяват най-актуалните новини от двата отбора. Това важи в пълна силна и за срещите от родната Първа лига.

Стратегия за залози на живо

Залозите по време на мач придобиха изключителна популярност през последните години. Онлайн сайтовете се развиха толкова много, че вече могат да предложат стотици опции за залог във всяка секунда от мача. Това пък отдели цял нов сегмент от играчи, които се специализираха в този тип залози.

Залозите на живо са много гъвкави, тъй като се базират на моментното развитие на конкретната среща. Това е и основното им предимство. Ако забележите една тенденция, тя може да ви докара голяма печалба, а възможността да затворите залога по време на мача, значително спомага за редуцирането на загубите.

За да сте успешни при този тип залози, ще трябва да се научите да анализирате статистическите показатели в реално време, а и да имате много добро познаване на конкретния спорт. Например, натрупване на лични нарушения на едни играч в баскетбола може да има огромно влияние върху крайния резултат, което не може да бъде достатъчно пълноценно отразено в ставките на букмейкърите.

Съвет за тези които стартират!

Почти всички букмейкъри предлагат възможности за начални бонуси върху депозираната сума на всеки нов играч. Не пропускайте да се възползвате от него. У нас, като един от щедрите бонуси, играчите класират bet365 бонус за регистрация на всички нови потребители на онлайн платформата.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close