ИнцидентиНОВИНИ

32-годишен се заби челно с колата си в подпорната стена на кръговото кръстовище в Райково

32-годишен мъж се удари челно в подпорната стена на кръговото кръстовище на Бункера в смолянския кв. Райково. Пътният инцидент стана преди около час и предизвика огромно задръстване в областния град.

Мъжът се движел с автомобила си „Фолксваген Пасат” със смолянска регистрация по новата част на околовръстния път в посока Смолян. По необясними засега причини, при навлизане в кръговото, се забил челно в подпорната стена, без да набие спирачки.

„На място е имало наш служител, който му е оказал първа помощ. Предстои да се вземат проби за алкохол и наркотици. Мъжът е откаран в болницата за преглед. Няма никакъв спирачен път и тепърва ще се изясняват причините за катастрофата”, каза ст. комисар Николай Димов – директор на ОД на МВР.

Тази сутрин багер на смолянската фирма „ИСА 2000“, превозван на платформа, за малко не падна от каросерията. Инцидентът също доведе до временно усложняване на движението в района на обходния път в кв. Долно Райково. С помощта на кран, час по-късно, движението се нормализира.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Close