Инциденти

29-годишен мъж изчезна мистериозно в Рудозем

Обявиха за общодържавно издирване 29-годишен мъж, който вчера изчезнал край Рудозем. Радослав Христосков бил на гости в апартамента на приятеля си Благовест Асенов.

Радослав е висок 185 см, с къса права тъмна коса. Облечен с тъмен спортен панталон, тъмносиня тениска, черна спортна блуза – анурак с качулка и сиви маратонки.
На 23 септември (събота), той пристигнал с брат си и още 9 човека в Рудозем. Домакин им е Благовест Асенов, който има апартамент в миньорския град. В неделя повечето от хората си тръгнали,  останали само Радослав и Благовест. Двамата се уговорили в понеделник да отидат да се разходят до местността Кичика край града, където се намират останките от древната крепост Козник. На следващата сутрин към 8,00 часа Радослав излезнал сам от жилището и от тогава е в неизвестност. Телефонът му е изключен и Благовест не успял да се свърже цял ден с него. В 15,30 часа подал сигнал в полицията. Веднага е организирано претърсване. Полицаи със следово куче обходили района, но следа от мъжа нямало никаква.

Advertisement
Back to top button
Close