Инциденти

17-годишно момче полетя от хотел в Смолян

17-годишният Алекси Д. е в тежко състояние след падане от третия етаж. Непълнолетното момче, което ще навърши 18 години в края на този месец, купонясвало в хотелска стая с още един негов приятел и две момичета. След инцидента младежът е транспортиран в понеделник сутринта в Клиниката по неврохирургия към УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив. „Пациентът е със сериозна черепно-мозъчна травма, все още има опасност за живота му, но започва да се възстановява“, каза Татяна Белева – пресаташе на университетската болница.

Абонамент за видео канала на "Отзвук" в Youtube. Безплатно е! Очакват ви над 100 видеа!

В неделя групата наела стая в къща за гости „Панорама“ на новия център в Смолян. Цяла вечер младежите пирували. Около 4,30 часа, по обяснения на останалите, Алекси решил да се качи на козирката на терасата, за да вземе някакъв ключ. Когато стъпил отгоре той се подхлъзнал на сланата и полетял от повече от 5-6 метра височина.

Тепърва ще се изясняват конкретните причини за инцидента. В понеделник бе направен повторен оглед на мястото. Тримата свидетели, които са пълнолетни, са разпитани първоначално в полицията, а по-късно и пред съдия в Районния съд в Смолян. Образувано е досъдебно производство.

Advertisement
Back to top button
Close
Close