Advertisement
МНЕНИЯ

12-те сензации от записа на „Продължаваме промяната“

Целият маскарад в държавата ни е възможен, заради липсата на критично мислене и неразбиране как работи демокрацията:
(1) Сензация е как ПП щели да уволняват администрацията, но не е сензация, че Радев “служебно” подмени цялата държавна администрация и държавни фирми (!) до ниво горско стопанство и сложи навсякъде свои хора и на Задкулисието.
(2) Сензация е, че назначенията в службите щели да се съгласуват с посолствата, но не е сензация, че вкаран в политиката от Русия президент сам предлага и сам одобрява смяната на всички служби с посочени му КОЙ знае откъде лица.
(3) Сензация е, че някой говорил с Урсула, а не е сензация, че никой в Европа не иска да се среща и говори с президента на европейска страна.
(4) Сензация е, какво е записал депутат, а не, че е извършил противоконституционно деяние !
(5) Сензация е само това, което се отнася в записите до ПП, но не и това, което е казано за президента – “под едната ръка върви с Гешев, под другата с Копринков да атакува кметове на ГЕРБ”
(6) Сензация е, че има “герой”, който издаде “предателите”, но не е сензация, че е с поискан от прокуратурата имунитет и ПРЕДИ пресконференцията е бил ВЕЧЕ охраняван от президентска служба
(7) Сензация е, че всички медии правят от записите на дебати в една демократична партия сензация, но не е сензация, че други такива записи (освен и на ДБ) няма и не може да има във фасадна демокрация. Особено на проруски партии.
( Сензация е, че президентът призовал да се върне мандата; а не е сензация, че няма право на това!
(9) Сензация е, че лидерът на ПП си говори с лидерите на ЕС и НАТО, но не е сензация, когато се обслужват директно руските интереси!
(10) Сензация ще е ако има правителство на ПП-ДБ и ГЕРБ, но няма да е сензация, ако президентът за пореден път бламира редовен кабинет с процедурен и медиен тарикатлък и узурпира окончателно властта.
(11) Сензация ще е ако НЕ видим поне един ден Радев и Гешев на екран, но няма да е сензация, ако българите НЕ се запитат – абе тези какво точно работят?

(12) Сензация е, че все още има европейци у нас при този (засега само) медиен терор, но не е сензация, че българите пак са тръгнали след кремълски агенти и си жадуват съветското робство. И съответния жизнен стандарт.

Коментарът е от профила на автора във Фейсбук (Заглавието е на „Отзвук“)

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!